Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37232570
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
5567
22103
94491
36975102
403094
741627
37232570

Ваш IP: 3.145.50.83
20 квітня 2024 08:07

Віталій Урдзік з робочим візитом відвідав селище міського типу Оратів

Голова районної державної адміністрації Віталій Урдзік спільно зі своїми  заступниками Оленою Футуймас та Миколою Чухрієм 22 березня з робочим візитом відвідали Оратівську селищну територіальну громаду.

Голова районної державної адміністрації Віталій Урдзік спільно зі своїми  заступниками Оленою Футуймас та Миколою Чухрієм 22 березня з робочим візитом відвідали Оратівську селищну територіальну громаду.

На теренах Оратівщини Віталій Урдзік, відповідно до Указу Президента України від 15.12.2020 року № 568/2020 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку вручив посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» - Вірі Миколаївні Білокінській, жительці села Чагів, яка народила та виховала восьмеро дітей. Також нагородив Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради, за підписами голови обласної державної адміністрації Сергія Борзова та голови обласної Ради Вячеслава Соколова, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав - Василя Чемусь та  за багаторічну сумлінну працю, вагомі професійні здобутки, та з нагоди Міжнародного жіночого дня - Жанну Кулід.

Опісля, керівники району зустрілися з головою Оратівської районної державної адміністрації Олегом Чугункіним та  обговорили шляхи завершення процесу реорганізації Оратівської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів, питання передачі майна та архіву.

Аби ознайомитися з організацією діяльності громади та планами її керівництва щодо розвитку території, очільник Вінницького району  поспілкувався з Оратівським селищним головою Галиною Лошак.

«Дедалі більше переконуюся, що саме пряма взаємодія з органами місцевого самоврядування є запорукою своєчасної реакції на найактуальніші для громад проблеми», – зазначив очільник району – «Впевнений, лише в плідній співпраці разом з громадою ми маємо гарні перспективи розвитку Вінницького району, а відтак і всієї Вінниччини», – підсумував Віталій Урдзік.

У рамках робочої поїздки голова районної державної адміністрації ознайомився з роботою управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації та організацією надання адміністративних послуг.

До слова, Віталія Валерійовича приємно вразив центр надання адміністративних послуг, у якому створенні достойні умови для надання фізичним та юридичним особам найнеобхідніших адміністративних послуг. Допомогу в модернізації ЦНАП громаді надала Програма Європейського Союзу «U-LEAD з Європою». Завдяки цій програмі були оновлені меблі для облаштування робочих місць для персоналу ЦНАП та місць для відвідувачів ЦНАП, придбана офісна техніка, а  також проведено навчальні візити для підвищення кваліфікації персоналу.

 За результатами робочого візиту було обговорено важливі питання подальшого розвитку Оратівської селищної територіальної громади, окреслено проблемні аспекти роботи та визначено ряд пріоритетних завдань.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.