Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36492649
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
12957
24197
37154
36330641
402466
828250
36492649

Ваш IP: 44.197.113.64
19 березня 2024 12:20

Працівників культури і майстрів народного мистецтва привітали з професійним святом

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. 9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та аматори народного мистецтва.

Вдячність і шану працівникам галузі культури та талановитим митцям, які прославляють Вінницький район, висловили голова районної державної адміністрації Євгеній Луценко, голова районної ради Тетяна Закревська, начальник управління культури та мистецтв Вінницької облдержадміністрації Ольга Дернова, завідувачка сектором культури райдержадміністрації Альона Романенко, голова обкому профспілки працівників культури Тетяна Побережна, голова райкому профспілки працівників культури Надія Колесник .

Очільники району в своїх виступах наголосили, що своєю щоденною наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом працівники культури звеличують рідний край, примножують його успіхи і досягнення, вселяють надію на краще. Побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, особистого щастя, невичерпного натхнення, реалізації творчих проектів і життєвих перемог.

У своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Євгеній Луценко сказав: «Вітаю з професійним святом - всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією. Щиро вдячний працівникам сектору культури райдержадміністрації, будинків культури та клубних установ, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!»

Завідувачка сектору культури РДА Альона Романенко привітала колег та подякувала за невтомну працю, за творчість та ентузіазм, за мудрість та натхнення у такій важливій для суспільства справі, як культурне навчання та виховання, побажала щастя, благополуччя та вдячних глядачів. 
Вітання супроводжувались нагородами та подяками. За самовіддану працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури району кращі працівники культури отримали районні нагороди - грамоти та грошові винагороди.
Кращих працівників гості з області нагородили грамотами та вручили обласну Подяку за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм та вагомий внесок у розвиток культури і духовності українського народу методисту Вінницького районного будинку культури Володимиру Мазуру, який більше 20 років очолював відділ культури і туризму Вінницької РДА.

Чудовим завершенням урочистостей став перегляд святкового відеоролика та музичний подарунок від талановитої вокалістки Ірини Юрчишиної.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.