Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37324943
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
1195
30746
66262
37138079
495467
741627
37324943

Ваш IP: 3.138.200.66
25 квітня 2024 02:03

Проведено 22 чергову сесію районної ради 7 скликання

На сесії були присутні голова райдержадміністрації Михайло Демченко, заступник Олег Бегус, депутати Вінницької обласної ради, начальник Вінницького районного управління поліції Вінницького відділу поліції Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області Віталій Стахов, начальники відділів та управлінь Вінницької райдержадміністрації, керівники комунальних установ, закладів, організації та підприємства Вінницької районної ради, служб району, сільські, селищні голови, представники Сосонської територіальної громади та представники засобів масової інформації.

Перед початком сесії районної ради до присутніх депутатів звернулась переселенка з м. Горлівка Наталія Цибулько, яка проживає на території Якушинецької сільської ради, з проханням, по можливості, надати її родині матеріальну допомогу для  підключення будинку до газопроводу, адже будинок взято в кредит, а на його облаштування потрібні ще чималі кошти.

Після оголошення голова районної ради Сергій Сітарський повідомив, що відповідно до листа голови Вінницької районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу Родіона Юсумбелі за вагомий особистий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху на Вінниччині та фінансову підтримку спортивної галузі району до нагородження дипломами представлено Валерія Беспалька (директор ПСП Агрофірма «Батьківщина»), Юрія Квасневського (головний інженер КПУ «ЕКОВІН»), Михайла Орлова-Курілова (директор ТОВ «Правнича компания «СПРАВА»), Євген Чепернатий (директор ТОВ «АГРАНА Фрут Лука»), Валентину Горчинську (директор СТОВ «Вінницька МТС»). На жаль, не всі нагороджені були присутніми, тому під час сесії районної ради дипломи були вручені лише декільком представникам.

Потім перейшли до розгляду питань порядку денного. При затвердженні порядку денного відповідно до рекомендацій постійних комісій районної ради додатково було включено два питання:

- Про встановлення директору Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Десна» Вінницької районної ради тарифного розряду з оплатою праці.

- Про звернення Вінницької районної ради до Кабінету Міністрів України, Вінницької обласної державної адміністрації.

Представники Сосонської територіальної громади очікували на прийняття сесією районної ради рішення «Про скасування рішення 20 сесії Вінницької районної ради 7 скликання від 27.12.2016 року № 428 «Про погодження заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Бейсіс» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами без проведення аукціону з метою видобування Сосонського родовища піску у Вінницькому районі Вінницької області». Стосовно цього питання голова районної ради Сергій Сітарський повідомив, що воно мало бути винесено на розгляд 22 сесії районної ради за умови розгляду на профільній постійній комісії районної ради з питань регулювання земельних ресурсів, агропромислового розвитку, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища. Оскільки засідання постійної комісії не відбулось, питання не було включено до порядку денного.

Тому, представники Сосонської територіальної громади звернулись до депутатів районної ради з проханням провести виїзне засідання вищевказаної постійної комісії районної ради з метою більш наглядного та детального вивчення і, нарешті, прийняття відповідного рішення. Дана пропозиція була підтримана.

В ході розгляду питань порядку денного бурхливі обговорення викликали питання «Про встановлення надбавки, преміювання заступнику голови Вінницької районної ради Плакиді О.О.», «Про встановлення надбавки, преміювання голові Вінницької районної ради Сітарському С.М.», «Про внесення змін до Районної комплексної Програми «Майбутнє Вінницького району - в збережені здоров’я громадян» на 2016-2020 роки», «Про внесення змін до рішення 19 сесії районної ради 7 скликання №390 від 22.12.2016 року «Про районний бюджет на 2017 рік», «Про звернення Вінницької районної ради до Кабінету Міністрів України, Вінницької обласної державної адміністрації». В результаті обговорень зі змінами та доповненнями рішення по вказаних питаннях прийнято.

Загалом, на 22 сесії районної ради депутатами районної ради було прийнято 14 рішень.

Джерело: сайт Вінницької районної ради

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.