Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36729055
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
21708
24751
102871
36455495
638872
828250
36729055

Ваш IP: 52.54.103.76
28 березня 2024 18:28

Стрижавській «Ниві» - 10 років

За 10 років команда здобула 23 кубки в різноманітних турнірах,  чемпіонатах області та району,  здобула титул чемпіона міста Вінниці. Неодноразово ставали володарями кубку району та кубку міста Вінниці.

Привітати футбольну команду завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова районної державної адміністрації Михайло Демченко, голова Вінницької районної федерації футболу Олександр Мельник, Стрижавський селищний голова Таїсія Короленко, президент футбольної команди  Костянтин Парамонов,  арбітри та інші гості.

У своєму вітальному слові голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій зазначив:«За цих десять років, що пройшли нам вдалося створити такий стартап, який сьогодні дає нам можливість бути гордими відносно того, що ми зробили. Я, хотів би подякувати тим молодим хлопчикам, які започаткували футбольний клуб «Нива» Стрижавка. Також, дякую Костянтину Парамонову, який був разом з нами і підкладав нам фінансове плече. Футбольне «господарство» -  це не просто піти взяти і  пограти. Футбольна команда – це сімя, це почуття взаємопідтримки і це залишається на все життя. Не було б футбольного клубу без підтримки тих людей, які приходять на футбол, які за вас вболівають, переживають, приїжджають на матчі. Хлопці хочу подякувати вам за те, що ми разом, пробудили такий великий дух патріотизму в Стрижавці. З вас беруть приклад багато молодих діточок, які грають футбол. На вас дивляться, вами пишаються, а чого варте почуття патріотизму до свого населеного пункту, особливе відношення до всього того, що називається селище Стрижавка. Бажаю усім вам миру, кохання, натхнення, примножуйте традиції і тільки рухайтесь вперед».

Під час святкування присутні мали змогу насолодитись відеороликом з перших матчів, перемог та поразок. Усі з великим захопленням дивилися і згадували ті 10 незабутніх років.

«Вітаю Вас з таким прекрасним ювілеєм – 10-річчям ФК «Нива» Стрижавка. Вас знають не тільки у Вінницькій області, але й за межами неї. Мені неодноразово приходилось грати в збірній команді за область.  У вас відчувається завзяття, відданість грі, принциповість, патріотизм до того, що ви робите, адже ви граєте не за гроші, не за ті інтереси, за які грають професійні футболісти. Я впевнений, що ви дуже багато робите доброго, корисного і такого повчального для нашого підростаючого покоління - для нашої молоді. Це є надзвичайно важливо, з вас беруть приклад молоді хлопці. У вас справжня команда, яка приносить хороший  результат.  Я пам’ятаю вашу першу перемогу і ті радісні очі. Незважаючи на те, що промайнуло 10 років вболівальники завжди вас підтримували, підтримують і будуть підтримувати. Тому, це дуже важливо коли є в команді 12-й гравець. Також, Вам передавали найщиріші вітання гравці ФК «Десна» Сосонка. Бажаю вам добра, здоров’я, процвітання і всього найкращого», -  сказав голова райдержадміністрації Михайло Демченко.

Голова районної державної адміністрації Михайло Демченко та голова Вінницької районної федерації футболу Олександр Мельник вручили грамоти футбольній команді «Нива», почесному президенту ФК «Нива» Валерію Коровію, президенту футбольної команди Костянтину Парамонову, начальнику ФК «Нива» Богдану Коровію, капітану ФК «Нива» Віталію Сабатовському та Стрижавському селищному голові Таїсії Короленко за вагомий особистий внесок в розвиток футболу у  Вінницькому районі та з нагоди 10-ти річчя заснування футбольного клубу «НИВА» Стрижавка. Футбольній команді подарували тренерську тактичну дошку для планування гри та багатофункціональний набір для тренування, який покращить індивідуальні здібності гравців.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.