Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36743180
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
8713
27120
116996
36455495
652997
828250
36743180

Ваш IP: 44.222.186.148
29 березня 2024 08:09

Відпочинок та приємне спілкування

У змаганнях взяли участь спортсмени різного віку з Вороновиці, Бохоників, Широкої Греблі, Лаврівки, Вінницьких Хуторів, Вінницької районної державної адміністрації (Олег Бегус), Вінницької районної ради (Валентин Настоящий), КП «Саланг» (Віктор Нестерук), КО «Редакція Вінницької регіональної газети «Подільська зоря» (Назар та Андрій Остапчуки).

Розпочався захід виконанням Державного гімну. Присутніх привітали Олег Бегус та Родіон Юсумбелі. Побажали рибалкам вдалого улову та незабутніх емоцій. Також нагородили Почесною грамотою та вручили подарунок очільнику Широкогребельської сільської ради Андрію Фостику, адже цього дня він святкував день народження.

Затим головний суддя, член Федерації риболовного спорту України Андрій Марчук ознайомив учасників, котрі були розподілені на дві категорії: поплавкова вудка та спінінг, із правилами змагань. Місця для риболовлі учасники обирали методом жеребкування, а ті, що ловили хижу рибу, самотужки.

Берег ставу заполонили десятки прихильників тихого відпочинку, які заради вдалого клювання здатні були сидіти непохитно не одну годину. Кожен заздалегідь постарався, щоб рибальські обладунки були, як мовиться, у «бойовому» стані. Місце у секторі деяких спортсменів нагадувало своєрідний міні-маркет. Тут можна було побачити ємності з різними видами харчових принад з різноманітними ароматами. Але це ще не було гарантією, що риба косяками поспішить на дегустацію таких шедеврів. Упродовж 3-х годин учасники змагань намагалися зловити якомога більше риби. Час збіг майже непомітно. Суддя налаштовує електронну вагу і ретельно фіксує результати, які не дуже потішили учасників змагань, адже хотілось би більшого улову, особливо не пощастило рибалкам на хижака. Але учасники зійшлися на думці, що це не головне, головне те, що вдалось відпочити та приємно поспілкуватись на природі.

І приємних емо-цій все ж таки було вдосталь, зокрема, найменшому учаснику змагань Назару Остапчуку вдалось спіймати найбільшу рибу серед учасників змагань (2,5 кг). «Це мій найбільший улов у житті, - ділиться враженнями хлопчик, - коли почав тягнути, одразу зрозумів що там щось вагоме, довелось кликати на допомогу дорослих. Коли витягнули коропа, дуже здивувався його розмірами».

Тож за результатами змагань найвправнішими рибалками виявилися: в дисципліні поплавкова вудка: І місце – Анатолій Сокіл (Бохоники), ІІ – Назар Остапчук («Подільська зоря»), ІІІ – Микола Антонюк (Вінницькі Хутори). Рибалки на хижака, на жаль, не зловили нічого, тож призові місця розподілили жеребкуванням: І місце – Микола Панчук (Лаврівка), ІІ – Дмитро Конов (Лаврівка), ІІІ – Віктор Нестерук (КП «Саланг»). Олег Бегус та Родіон Юсумбелі нагородили переможців Дипломами та цінними призами.

Свято риболовлі завершилося куштуванням смачної рибної юшки, яку приготували господарі ставу.

Організатори та учасники районних змагань з риболовного спорту дякують орендарю водойми Володимиру Василюку за гостинність та гарну зустріч.

За матеріалами газети «Подільська Зоря»

 

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.