Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37210675
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
5775
19855
72596
36975102
381199
741627
37210675

Ваш IP: 3.17.150.89
19 квітня 2024 05:29

Провели засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

На засіданні члени Координаційної ради наголосили, що в Україні національно-патріотичне виховання дітей та молоді має стати одним із пріоритетних напрямів діяльності держави та суспільства щодо розвитку громадянина як високоморальної особистості, яка плекає українські традиції, духовні цінності, володіє відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатна реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства, сповідує європейські цінності, готова до виконання обов'язку із захисту Батьківщини, незалежності та територіальної цілісності України.

Актуальність національно-патріотичного виховання громадян, особливо дітей та молоді, зумовлюється процесом консолідації та розвитку українського суспільства, сучасними викликами, що стоять перед Україною і вимагають дальшого вдосконалення системи національно-патріотичного виховання, оптимізації державної політики у зазначеній сфері.

Національно-патріотичне виховання має набути характеру системної і цілеспрямованої діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, навчальних закладів, інститутів громадянського суспільства, громадян з формування у людини і громадянина високої національно-патріотичної свідомості, почуття відданості своїй державі.

В основу системи національно-патріотичного виховання має бути покладено ідеї зміцнення української державності, формування патріотизму у дітей та молоді.

Основними складовими національно-патріотичного виховання мають стати громадянсько-патріотичне, військово-патріотичне, духовно-моральне виховання.

У рамках засідання обговорювались наступні питання:

Представлення мети, завдань та порядку проведення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

ХОДАЦЬКА Надія Петрівна, начальник управління праці та соціального захисту населення Вінницької РДА, заступник голови оперативного штабу

 

Визначення ефективних механізмів системної взаємодії структурних підрозділів, громадських організацій та органів місцевого самоврядування з питань національно-патріотичного виховання у Вінницькому районі.

ВАСИЛИНИЧ Петро Оксентовичголова районної організації ветеранів, заступник голови координаційної ради

Національно-патріотичне виховання дітей шкільного віку.

ТОМУСЯК Світлана Михайлівна, начальник відділу освіти Вінницької районної державної адміністрації

 

Національно-патріотичне виховання молоді району.

ЮСУМБЕЛІ Роман Андрійович – голова районної організації ВФСТ «Колос» АПК України

Інформаційне забезпечення сфери національно-патріотичного виховання

БЕЖНАР Федір Іванович, головний редактор регіональної комунальної газети «Подільська зоря»

 

Наступне засідання ради заплановане на кінець серпня 2017 року.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.