Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37216398
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
11498
19855
78319
36975102
386922
741627
37216398

Ваш IP: 3.140.186.241
19 квітня 2024 12:16

На Всеукраїнському турнірі вибороли «бронзу»

Починаючи з цього турніру наш колектив та і тренери не були впевнені в таких блискучих результатах, і коли у Могилеві-Подільському футболісти вибороли першість області, як зізнався керівник ВР ВФСТ «Колос» Ро-діон Юсумбелі, йому довелось ой як постаратися, аби забезпечити дітям поїздку до Скадовська. Але завдячуючи керівництву району в особі голів Вінницької райдержадміністрації Михайла Демченка та районної ради Сергія Сітарського та багатьом іншим небайдужим депутатам, підприємцям вдалось організувати юним спортсменам незабутню поїздку до теплого моря, яка до того ж для дітей була безкоштовною.

Першим на прохання про допомогу керівника ВР ВФСТ «Колос» АПК України Родіона Юсумбелі відгукнувся депутат райради Олег Бабійчук. Він придбав нову форму, яка, на думку глядачів, у наших хлопців була найкращою серед усіх учасників. Кошти для забезпечення повноцінного проживання, харчування та розваг дітей надали депутати Вінницької обласної ради Олександр Масленніков та Сергій Кривешко, районної ради Володимир Павловський, Євген Вайн, Микола Поліщук, очільник Якушинецької ОТГ Василь Романюк, підприємці В’ячеслав Дарморос, Людмила Яворська, головний інженер «ЕкоВін» Юрій Квасневський, директор та заступник керівника об’єднання ринків облспоживспілки Володимир Іжевський, Анатолій Токайчук. Також сприяли в організації поїздки голова ВОО ВФСТ «Колос» АПК України Сергій Татусяк, депутат Вінницької обласної ради Сергій Ткачук. Ну а за тренувальний та підготовчий процес відповідали тренери Андрій Кулачко, Володимир Ярема та директор КЗ ДЮСШ «Десна» Вінницької районної ради Андрій Заводян. Діти із нетер-пінням чекали на омріяну поїздку, і ось 2 липня, із самого ранку, вирушили в дорогу, до речі, провести футболістів та побажати їм перемог приїхав обласний депутат Сергій Кривешко.

Після церемонії відкриття змагань наші хлопці розпочали першу гру із колективом Сум-ської області. Із перших хвилин матчу подоляни поринули у боротьбу та в результаті перемогли з рахунком 2:1. Голи у складі нашої команди забили Назар Остапчук та Артур Козачук. Наступними днями команда Вінницького району впевнено здобувала перемоги й крокувала вгору турнірною таблицею. Демонструючи свою майстерність та підготовку, на полі з рахунком 2:0 перемогли візаві із Буковини. М’ячі забивали Олександр Макітрук та Олег Гарасим. Затим подоляни з рахунком 1:0 долали футболістів із Житомирської області. Гол забив Олександр Макітрук. Відтак, за підсумком трьох ігор, збірна Вінницького району, посівши перше місце у своїй групі, вийшла до півфіналу турніру. До речі, наші юнаки були єдиними, хто виграв усі три поєдинки у групах.

Пробившись до фінальної частини змагань, подоляни змагались за вихід до фіналу із командою Нікопольського району Дніпропетровської області, але переграти їх не вдалось. Тож баталії на футбольному полі розгорнулись за бронзу із гравцями Чернівецької області. Наші першими забили гол (Назар Остапчук), але суперникам вдалось відігратись. Основний час завершився внічию, доля нагород вирішувалась у серії пенальті. Нашим хлопцям вдалось влучно пробити (Олександр Макітрук, Андрій Севастьянов), до речі, у воротах під час пробиття пенальті стояв польовий гравець Артур Козачук, який відбив простріл суперників.

У результаті команда Вінницького району виборола ІІІ місце у фінальній частині Всеукраїнської першості на Кубок «Золотий Колос України». Ну а наш Артур Козачук із Зарванців став кращим гравцем турніру. Як зауважили організатори, він протягом змагань і на полі, і на воротах, і навіть отримавши червону картку та пропустивши одну гру, був найкращим.

Це дуже вагомий результат, адже юні футболісти краю вперше брали участь у цих змаганнях і одразу вдалось увійти до когорти кращих команд на теренах всієї України. До речі, у баталіях за І місце також усе вирішили пенальті - чемпіонами стали гравці з Кобеляцького району Полтавської області.

До речі, у полтавчан фінальний матч завершився раніше, і хлопці усією командою прийшли вболівати за наших, і коли вони перемогли, щиро вітали один одного. На мою думку, це і стало найкращим призом змагань - дружні стосунки між юними футболістами з усієї України.

Окрім футболу та радості від здобутих перемог, юні спортсмени мали можливість оздоровитись на узбережжі Чорного моря, купаючись, засмагаючи й активно проводячи час на пляжі Скадовська. У перерві між матчами відвідали й найбільший острів України Джарилгач. Це вузька смуга землі, що глибоко врізається в море. Такий величезний природний хвилеріз. З одного боку Джарилгача знаходиться море, з іншого – затока. Подорожували футболісти на острів на прогулянковому катері, це стало ще однією чудовою пригодою та незабутнім моментом у житті дітей. Ну а після здобуття бронзових медалей на всіх дітей очікував сюрприз - забави на водній гірці у морі та смачне морозиво. Тож поїздка, яку, до речі, вони заробили власною наполегливою працею на футбольному полі, була наповнена різнобарвними емоціями, які ще надовго залишаться у пам’яті хлопців.

Вітаємо команду Вінницького району із здобуттям нової вершини та бажаємо нових перемог і здобутків!
Футболісти, тренери, батьки та оргкомітет щиро дякують усім, хто допомагав та сприяв в організації поїздки.

Джерело: комунальна регіональна газета "Подільська зоря"

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.