Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37294990
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
1988
16988
36309
37138079
465514
741627
37294990

Ваш IP: 3.149.251.155
24 квітня 2024 01:40

Голова райдержадміністрації Михайло Демченко взяв участь у засіданні сесії районної ради

На сесії були присутні заступник голови Вінницької райдержадміністрації Олег Бегус, депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков, начальник Вінницького районного управління поліції Вінницького відділу поліції Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області Віталій Стахов, начальники відділів та управлінь Вінницької райдержадміністрації, керівники комунальних установ, закладів, організації та підприємства Вінницької районної ради, служб району, сільські, селищні голови, представники засобів масової інформації.

Після нагороджень до депутатів районної ради звернувся представник ТОВ «Вінницька діагностика» Михайло Сандул по питанню передачі частини земельної ділянки площею 0,067 га, яка знаходиться за адресою м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, в сервітутне користування терміном на 50 років для будівництва лікувально-діагностичного закладу. Дане питання викликало бурхливі обговорення, під час яких депутати районної ради та запрошені висловлювали різні думки та ставлення. В результаті дане питання було вирішено детально вивчити, а потім вже приймати рішення. Адже дана земельна ділянка належить Вінницькій центральній районній клінічній лікарні, яка, в свою чергу, являється об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ Вінницького району.

Потім перед депутатами виступили представники Батьківського комітету ДНЗ «Калинка» с. Гавришівка. Вони звернулись з проханням допомогти у виділенні коштів для відкриття дошкільного закладу, який вже практично готовий розпочати свою роботу, але ще не вистачає 286,0 тис.грн., аби повноцінно запрацювала їдальня. По даному питанню депутат районної ради Володимир Павловський проінформував про надання постійної допомоги ДНЗ «Калинка» і запевнив, що в подальшому дошкільний заклад буде забезпечено всім необхідним для нормального функціонування. Голова райдержадміністрації Михайло Демченко, в свою чергу, запевнив, що дане питання обов'язково буде враховано при розподілі коштів вільного залишку за підсумками перевиконання районного бюджету за 2016 рік, який планується в квітні.

Ознайомивши депутатів з листами стосовно звернень районної ради голова районної ради Сергій Сітарський перейшов до затвердження порядку денного. Відповідно до рекомендації постійної комісії районної ради з питань  з питань будівництва, енергозбереження, комунальної власності, благоустрою та транспортного забезпечення додатково були включені питання:

1. Про затвердження звітів про незалежну оцінку майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району.
2. Про списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району, балансоутримувачем, якого є Вінницька центральна районна клінічна лікарня.

В ході розгляду питань порядку денного жваве обговорення викликало питання «Про визнання Звіту про виконання районного бюджету за 2016 рік незадовільним». З першого разу по даному питанню рішення прийнято не було. Після розгляду всіх питань порядку денного депутати районної ради повернулись до його розгляду. Під час обговорення вносились різні пропозиції та рекомендації. В результаті тривалих дискусій депутатами районної ради були підтримані пропозиції до проекту рішення від депутата районної ради Олександра Мельника, а потім прийнято і саме рішення з новою назвою «Про затвердження звіту про виконаня районного бюджету за 2016 рік» та з урахуванням проголосованих пропозицій.

Загалом, на 24 сесії районної ради депутатами районної ради було прийнято 33 рішення. До деяких були внесені незначні зміни та поправки.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.